Hand & Nail Harmony geschiedenis

Hand & Nail Harmony werd opgericht in 2009 door Danny Haile, CEO en oprichter. Voorafgaand aan deze ontwikkeling, maakte Haile een naam voor zichzelf in de nagel industrie terwijl hij werkte aan zijn eerste succesvolle start-up bedrijf door het winnen van meer dan 60 awards in de VS en wereldwijd.
Haile was bekend om zijn precisie in het werken met acryl producten en werd uitgeroepen tot twee keer Internationaal Kampioen, gespecialiseerd in French Manicure acrylnagels. Zijn passie leidde tot zijn rol als Product Developer.

Haile had door zijn rol als Product Developer, overleg met top bedrijven in de industrie. Het was op dat moment dat Haile klaar was voor zijn volgende uitdaging. Zijn ervaringen stonden hem toe om een ​​gat in de markt te zien en te vullen. Er was namelijk een kloof tussen gel en een fles. Waarom die twee niet combineren? Haile maakte wat we nu in de volksmond kennen als “Gelish”.
Gelish Soak-Off Gel Polish een revolutie in de industrie.

Gelish was de eerste gel polish in een fles, met een kwastje.
Sinds 2009 heeft Gelish meer dan 100 kleuren geproduceerd en word verkocht in meer dan 80 landen wereldwijd.

Haile heeft ook een nagellak lijn geproduceerd genaamd Morgan Taylor.
Vernoemd naar de dochter van Haile (Morgan) en zijn zakenpartner David Daniel’s dochter (Taylor).
Met meer dan 25 jaar ervaring, hebben Haile en Daniel opnieuw de industrie getransformeerd, met een lak die speciaal is ontwikkeld om alle andere concurrentie te overtreffen.

 

De groei van het bedrijf blijft bloeien omdat Hand & Nail Harmony blijft overtreffen en voldoet aan de vraag van de industrie. Zo kwamen zij een aantal jaar geleden met nóg een revolutionair product: Gelish Polygel. Een product waarin de kwaliteiten van acryl en hard gel worden gecombineerd. Lees hier meer!

Zoals Danny Haile zelf heeft gezegd “great products accomplish great things.”